Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over bMotion

Uw project opleveren, op tijd, binnen budget en met gewenste kwaliteit? Wilt u daarnaast ook dat uw project het gewenste resultaat oplevert en zijn plaats krijgt in uw organisatie?

Dit vereist meer dan een goede projectmanager: een transformer!

Actief meedenken
met de business en het projectteam, willen weten en begrijpen waar het om gaat en hoe de requirements ingevuld gaan worden. Waar ligt de prioriteit voor de business, welk requirement levert hen de meeste waarde op?

De veranderingen die het project in uw organisatie en processen betekenen (h)erkennen en op tijd begeleiden.

Sturen op resultaat, organisatie, tijd en budget.

Peter is sinds 2003 zelfstandig transformer. Daarvoor heeft hij acht jaar als consultant bij CMG gewerkt en vier jaar bij een ingenieursbureau. Gedurende deze 27 jaar heeft hij in diverse functies in een groot aantal projecten gewerkt. Met zijn voeten in de klei als ontwikkelaar en analist tot en met projectmanager en interim-manager.

Peter heeft ruime ervaring met het managen van projecten gericht op business applicatie development, implementatie en migratie. Hij heeft deze projecten uitgevoerd bij zowel mkb+ als ook grote complexe en internationale organisaties, in diverse branches. Hierbij heeft hij veel ervaring opgedaan in het gecontroleerd aansturen van interne en externe (ICT) leveranciers. Bewezen succesvolle opleveringen en implementaties maken hem tot een effectieve transformer.

Projectmanagement en Ownership

Peter is sterk in de combinatie van projectmanagement en ownership. Houdt een goed overzicht en kan tevens tot in detail.
Een goede gesprekspartner voor de business en een natuurlijke brug tussen business en ICT. Weet hoe tot een goede en onderbouwde inventarisatie te komen van de behoeften van de business en kan deze vertalen naar toepasbare oplossingen. Bij het inrichten en aanpassen van bedrijfsprocessen betrekt hij de business en zorgt voor de nodige begeleiding van de medewerkers in de veranderingen. Hij beweegt makkelijk door de gehele organisatie en weet goed om te gaan met verschillende belangen. Heeft de eigenschap zich snel in te leren in organisaties, processen en systemen.

Uw brug tussen business en ICT

Peter neemt de verantwoordelijkheden om zaken tot een gewenst resultaat te brengen. Is sterk betrokken bij zijn werkzaamheden. Proactief, besluitvaardig en gericht op praktische oplossingen en concrete resultaten. Staat voor kwaliteit en vertrouwen. Pragmatisch, gewoon waarmaken met het team wat is beloofd.

Natuurlijk, ook Peter kan geen wonderen verrichten. Soms gaan dingen nu eenmaal anders als vooraf bedacht. Hij reageert dan snel om deze wijziging op te vangen en het project op koers te houden. Projecten blijven tenslotte mensenwerk.

Peter zal er alles aan doen om uw project succesvol op te leveren, op tijd, binnen budget, met de afgesproken kwaliteit en gericht op het gewenste resultaat.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren