Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Projectmanager

Opdrachtgever

Thomas Cook

Periode

april 2013 – december 2013

Rol

Projectmanager

Context

Projectmanager van groot, strategisch en internationaal migratie project tussen 3 content systemen.

Opdracht

Migratie van content en images van twee verschillende content management systemen naar een derde systeem.
Dit derde systeem was al in productie en werd het centrale CMS voor West-Europa.

Een omvangrijke en complexe, vrijwel volledig geautomatiseerde, migratie van content naar een nieuw geharmoniseerd datamodel, gebaseerd op de verschillende datamodellen van de bestaande systemen.

Daarnaast was er een forse aanpassing op de functionaliteit in bestaande CMS benodigd. Deels door de leverancier op maat ontwikkeld, deels geconfigureerd door het projectteam. Dit vereiste een zeer nauwe samenwerking met de leverancier van dit CMS.

Een harde eis van de lokale business was dat het geheel voor hen in dusdanige fases werd opgeleverd dat dit hun lopende content- en brochure-productieprocessen niet verstoorde.

Resultaat

Alle onderdelen van het project zijn succesvol, volgens planning en ruim binnen budget opgeleverd.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren