Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Projectmanager / Product Owner

Opdrachtgever

Europ Assistance NL ( nu VHD Alarmcentrale )

Periode

april 2011 – september 2011

Rol

Projectmanager

Context

Ontwikkeling en implementatie online verzekeringssysteem

Opdracht

Via een zeer positieve ervaring van Europ Assistance bij de implementatie van hen als de nieuwe huisverzekeraar bij Thomas Cook, gestuurd door Peter als projectmanager vanuit Thomas Cook, is Peter gevraagd door Europ Assistance om de ontwikkeling en implementatie van een nieuw verzekeringssysteem op te pakken.

Implementatie van nieuw softwaresysteem ter ondersteuning van alle bedrijfsprocessen van een (reis)verzekeraar, onder andere polis administratie, premie-inning en schadeafhandeling. Omvat portal functionaliteit voor online polis-aanvraag door tussenpersonen.

Betreft een SaaS oplossing ontwikkeld door externe leverancier op basis van SOA en Scrum.

Als projectmanager verantwoordelijk voor de implementatie van het systeem en de nieuwe processen binnen Europ Assistance en bij haar tussenpersonen.

Als product owner verantwoordelijk voor de door de business benodigde requirements en het aansturen van de leverancier op de juiste doorvoering hiervan.

Resultaat

Het verzekeringssysteem is via agile in diverse sprints succesvol live gegaan, op tijd en binnen budget.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren