Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Projectmanager

Opdrachtgever


Thomas Cook

Periode

augustus 2009 – april 2011

Rol

Projectmanager

Context

Projectmanagement strategische projecten

Opdracht

Projectmanagement voor zeven strategische projecten uitgevoerd, meeste tijd twee tot drie projecten gelijktijdig. Teams bestonden uit interne medewerkers, collega’s van divisies in België en Duitsland, externen en leveranciers. De interne medewerkers waren allen gelijktijdig betrokken in meerdere projecten. Strakke deadlines, strakke budgetten. Alle projecten van groot belang op de business en onder directe monitoring van de directie.

Resultaat

Peter heeft zes projecten succesvol opgeleverd. Eén project is op aangeven van Peter teruggetrokken nadat analyse door hem uitwees dat de onderliggende business case niet haalbaar bleek.
Als projectmanager bij Thomas Cook was het noodzakelijk om inzicht te hebben in zowel de functionele en technische details alsook een goed overzicht te behouden over de eigen en aanverwante projecten. Even zo belangrijk was het goed kunnen schakelen tussen de vele betrokken en belanghebbenden, zowel intern als extern. Peter heeft dit naar volle tevredenheid van de directie van Thomas Cook gedaan.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren