Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Recensies

In de loop der jaren heb ik al heel wat leuke en interessante projecten sucesvol afgerond.
Op deze pagina publiceer ik de reacties die ik krijg van mijn opdrachtgevers.
Wilt u zelf een recensie achterlaten? Stuur mij dan een email, dan zal ik uw reactie hier publiceren.

Dedicated & Motivated

It was a pleasure to work with Peter. He ensured that some really key projects got the needed thinking, detail, dedication, motivation and - most important - got delivered in time !

Gert De Caluwe, CEO Thomas Cook NL

Zeer behulpzaam

Ik heb Peter goed leren kennen gedurende het inrichten van een nieuw verzekeringsadministratie systeem. Zijn kennis van de processen van de reismarkt en algemene projectmanagement skills zijn hierbij zeer behulpzaam geweest.

Gerben Koopman, Commercieel Directeur bij VHD Alarmcentrale

Goede balans

Peter is een prima projectleider die goed de balans kan vinden tussen externe leveranciers en interne "klanten".

Peter Varenkamp, CEO VHD Alarmcentrale

Enthousiaste professional

Peter is een enthousiaste en initiatiefrijke professional die zich vastbijt in een project en er voor zorgt dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Met zijn positieve grondhouding en humor weet hij een plezierige sfeer te creeeren. Ik heb altijd met veel plezier met Peter gewerkt en hoop dit nog lang te mogen blijven doen.

John de Goei, Partner bij Bartosz ICT

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren